ir. Frans van den Hout

Architect / Directie
Studeerde bouwkunde aan de TU/e. Werkte vervolgens bij diverse architectenbureaus in Den Haag en Rotterdam. Heeft deeltijd gedoceerd aan de Gerrit Rietveld Academie te Amsterdam, en is momenteel voorzitter van de Welstandcommissie in Oosterhout en architect-lid van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit binnen de gemeente Roosendaal.

ir. Arno Kolen

Architect / Directie
Studeerde bouwkunde aan de TU/e. Werkte als projectleider en architect bij verschillende organisaties. Heeft deeltijd gedoceerd aan de Academie St. Joost te Breda en de Academie voor Architectuur en Stedenbouw te Tilburg, en was tevens gastdocent aan de TU/e. Is momenteel architect-lid van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van Breda.

John van Lierop M.Arch.

Architect
Studeerde aan de AKV St. Joost en vervolgens aan de Academie voor Architectuur en Stedenbouw te Tilburg´╗┐. Vormgever met fascinaties voor zowel de moderne architectuur als het historisch besef.

Peter Bouw, BA

Interieurarchitect
Studeerde aan de Kunstacademie in Rotterdam. Verfijnd interieurarchitect met uitgebreide ervaring in met name de utilitaire sector. Eigentijds ontwerper met groot besef voor de waarde van detailoplossingen.

Burcu Coninx

Stagiair
Burcu Coninx studeert aan de Fontys Academie voor Architectuur & Stedenbouw (AAS) te Tilburg´╗┐.´╗┐ Als onderdeel hiervan loopt zij stage binnen ons bureau.

Wilhelminapark 18 5041 EB Tilburg T. 013 4681070 info@charcoal.nl www.charcoal.nl