ir. Frans van den Hout

Architect / Directie
Studeerde bouwkunde aan de TU in Eindhoven. Werkte vervolgens bij diverse architectenbureaus in Den Haag en Rotterdam. Heeft deeltijd gedoceerd aan de Gerrit Rietveld Academie te Amsterdam, en is momenteel lid van het Kwaliteitsteam 'De Contreie' in Oosterhout en architect-lid van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit binnen de gemeente Roosendaal.

ir. Arno Kolen

Architect / Directie
Studeerde bouwkunde aan de TU in Eindhoven. Werkte als projectleider en architect bij verschillende organisaties. Heeft deeltijd gedoceerd aan de Academie St. Joost te Breda en de Academie voor Architectuur en Stedenbouw te Tilburg, en was tevens gastdocent aan de TU Eindhoven. Is momenteel architect-lid van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van Breda.

ing. Guus Vriens

Bouwkundig projectleider
Als afgestudeerd bouwkundige aan de HTS in Den Bosch is Guus reeds vele jaren werkzaam in het vak. Hij verricht en coördineert mede het tekenwerk binnen het bureau, en is voor verschillende van onze opdrachtgevers het aanspreekpunt tijdens de uitvoeringsfase.

Peter Bouw, BA

Interieurarchitect
Studeerde aan de Kunstacademie in Rotterdam. Verfijnd interieurarchitect met uitgebreide ervaring in met name de utilitaire sector. Eigentijds ontwerper met groot besef voor de waarde van detailoplossingen.

Burcu Coninx

Architect i.o. / stagiair
Burcu Coninx studeert aan de Fontys Academie voor Architectuur & Stedenbouw (AAS) te Tilburg. Als onderdeel hiervan loopt zij stage binnen ons bureau.

John van Lierop M.Arch.

Architect
Studeerde aan de AKV St. Joost en vervolgens aan de Academie voor Architectuur en Stedenbouw te Tilburg. Vormgever met fascinaties voor zowel de moderne architectuur als het historisch besef.

Taco van Kruijssen

Stagiair
Taco studeert Bouwkunde aan Avans Hogescholen in Tilburg, en loopt tot de zomer van 2016 stage binnen ons bureau.

Wilhelminapark 18 5041 EB Tilburg T. 013 4681070 info@charcoal.nl www.charcoal.nl