Interieur KLM Royal Wing Lounge
Opdrachtgever: KLM
Locatie: Schiphol
Oplevering: 2002

De KLM biedt als service voor haar business pasagiers een luxe wachtruimte aan, die zij kunnen gebruiken voor aanvang van de vlucht of tijdens een overstap. Deze lounges bevinden zich achter de douane-zone van Schiphol Airport.

De ruimte voor de Royal Wing Lounge op de D-pier heeft een langwerpige rechthoekige vorm en is aan één zijde volledig van een glazen gevel voorzien. Het programma bestaat uit 650 m2 hoogwaardig interieur en bevat naast de zit- en wachtfunctie, een lees-/werkruimte, mogelijkheden voor internetgebruik, tv-hoeken, een rokersruimte, een klein buffet en het sanitaire gedeelte met toiletten en douche-faciliteiten.

De hoofdopzet van de indeling en het kleur- en materiaalgebruik zijn volgens een vast marketingconcept door KLM ontwikkeld. Onze werkzaamheden hebben zich met name geconcentreerd op de bouwkundige uitwerking van de lounge, het ontwerp en vormgeving van specifiek meubilair (balie, kasten, werkbladen), en de technische uitwerking en detaillering van alle inrichtingselementen.

Schouwburgring 2A 5038 TL Tilburg T. 013 4681070 info@charcoal.nl www.charcoal.nl